Ledenika | Продукти
382
page-template-default,page,page-id-382,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Продукти

Леденика се произвежда от висококачествени суровини и се характеризира с изключителна пивкост в резултат на използването на планинска изворна вода. Пивоварната разполага със собствен извор, разположен в подножието  на планинските върхове на Западна Стара планина.

ММ Лагер се произвежда по съвременна технология с висококачествени суровини. Притежава фин вкус и приятен аромат. Консумира се добре охладена и е предназначена за масовия потребител.

Варна Лагер се произвежда по съвременна технология с висококачествени суровини. Тя  е лека балансирана бира, с чист вкус и приятен аромат. Предназначена  е за масовия пазар.

Армейско пиво се произвежда от висококачествени суровини и се характеризира с изключителна пивкост в резултат на използването на планинска изворна вода. Пивото е с хармоничен  вкус, дължащ се на влагането на специално подбрани сортове хмел, внос от Германия.

Няколко общи думи за вносната бира

Няколко общи думи за сайдерите