Ledenika | Продукти
382
page-template-default,page,page-id-382,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Продукти

Леденика се произвежда от висококачествени суровини и се характеризира с изключителна пивкост в резултат на използването на планинска изворна вода. Пивоварната разполага със собствен извор, разположен в подножието  на планинските върхове на Западна Стара планина.

ММ Лагер се произвежда по съвременна технология с висококачествени суровини. Притежава фин вкус и приятен аромат. Консумира се добре охладена и е предназначена за масовия потребител.

Варна Лагер се произвежда по съвременна технология с висококачествени суровини. Тя  е лека балансирана бира, с чист вкус и приятен аромат. Предназначена  е за масовия пазар.

Армейско пиво се произвежда от висококачествени суровини и се характеризира с изключителна пивкост в резултат на използването на планинска изворна вода. Пивото е с хармоничен  вкус, дължащ се на влагането на специално подбрани сортове хмел, внос от Германия.

Няколко общи думи за вносната бира

Sorry, no posts matched your criteria.

Няколко общи думи за сайдерите

Sorry, no posts matched your criteria.